SALON PROFESSIONAL

Zvýšiť prestíž vášho salónu.

Spokojnosť zákazníka je prioritou a hodnotou pre vás?

Chcete ponúknuť najvyššiu kvalitu kaderníckych služieb?

Chcete sa pripojiť ku skupine odborníkov?

Chcete z vášho salónu vytvoriť miesto, ktoré bude vychádzať z vášho kaderníckeho umenia?

Vitajte v programe Salon Professional a budte o krok vpred pred konkurenciou.

Aký je program Salon Professional?

Salon Professional je skupina obchodných partnerov spolupracujúcich iba s talianskou značkou SENS.US. V každej fáze kontaktu so zákazníkom ponúkame odbornú pomoc. Hľadáme iba také riešenia, ktoré sú prospešné pre nás a našich partnerov. Pre partnerské salény je pripravená široká škála školení, nábytku, vlasových doplnkov, ale aj marketingová podporu. Obchodný partneri vám tiež ponúknu špeciálne zľavy a prístup k propagačným kampaniam.

Sme schopní uspokojiť potreby aj tých najnáročnejších zákazníkov. Preto je hlavným cieľom tvorcov značky SENS.US predvídať očakávania spotrebiteľov a dodávať produkty, ktoré sú pre vásš salón riešením. Zo skúsenosti vieme, ako je dôležité zvoliť správneho partnera - dobrý vzťah,.

Veríme našim výrobcom a to nám umožňuje, aby tieto výrobky vyhovovali vašim potrebám.

O krok pred konkurenciou.

Salon Professional je meradlom profesionality vo všetkých smeroch. Kľúčom k úspechu je neustály vývoj pre vaše salóny a zákazníkov. Preto náš tréningový program zahŕňa nielen rozvoj technických zručností kaderníkov, ale je tiež zameraný na zlepšenie zručností pre riadenie vášho salónu - kaderníctva.

Vďaka obchodným školeniam, je možné, že objavíte užitočné vedomosti tak ako v kaderníckom remesle, tak aj v manežovaní salónu a predaji. Vysoká hodnota tréningu je praktickej povahy. Účastníci si vymieňajú skúsenosti a osvedčené postupy, ktoré by zlepšili fungovanie salónu. Tieto semináre sa konajú v treningových centrách a sú vybavené širokou škálou farieb na vlasy, starostlivosť o vlasy a styling. Sme otvorení k svojim návrhom, takže je tu tiež možnosť viesť individuálny tréning priamo vo vašom salóne.

Cez neustále školenia SENS.US ponúkate služby vyššej kvality, čo zákazníkom zaručuje spokojnosť.

Našim partnerským salónom ponúkame jedinečnú príležitosť na zlepšenie svojej schopnosti na neobvyklom mieste - Toskánsko. Tieto neobvyklé školenia pre kaderníkov sú kombináciou inšpirujúcich workshopov s najlepšími inštruktormi pod vedením riaditeľa Luigi Martiniho. Je medzinárodným stylistom a umeleckým riaditeľom značky SENS.US.

Jeho kreativita je pretavená do originálních, nenáročných, ale zároveň módních účesov, neustále hľadá nové nápady, je otvorený ku všetkému pozoruhodnému a zaujímavému. Má sedemnásť rokov skúseností v kozmetickom priemysle. Pôsobil ako medzinárodný stylista a inštruktor pre mnoho popredných spoločností. Majiteľ niekoľkých kaderníckych salónov v Taliansku, ktoré sú veľmi úspešné. Je uznávaným odborníkom v odbore, svetovo preslávený vo  vlasovej show a vzdelávacích podujatí.

Aj ty sa môžeš  zúčastniť v Toskánsku jedného z jeho tréningov.

Každý Salon Professional dostane certifikát, ktorý je zárukou, že pracuje na profesionálnej úrovni. Certifikát pre Salon Professional je všeobecne známkou kvality pre zákazníkov, ktorí očakávajú profesionálne služby na najvyššej úrovni.

Snažíme sa zabezpečiť, aby kvalita činností ku ktorým sa zaväzujeme každý deň sa stala určujúcim faktorom pre váš úspech čo je charakteristické aj pre našu značku Sens.Us. Ako odborníci v našej práci budeme používať nielen vynikajúce produkty, ale aj nové technológie. Snažíme sa kreatívne riešiť aj neobvyklé problémy.

Zameriavame sa na ľudí.

Jedinečnosť značky SENS.US vytvoril nielen spoľahlivé, profesionálne a bezpečné produkty, ale aj skvelých ľudí, ktorí ich používajú pri svojej každodennej práci. Spoločne tvoríme bezprecedentnú atmosféru unikátnych miest, kde sa tvoria našim zákazníkom krásne a zdravé vlasy. Bez harmonického tímu, perfektnej spolupráce a ľudí, pre ktorých je to aj vášeň by to nebolo možné. Tento tím zaručuje vysokú kvalitu služieb.

Chcete sa k nám pripojiť?

Pozrite sa, čo dostanete:

1. Ochrana značky - Podpora

2. Možnosť školenia doma aj v zahraničí

3. Zaujímavé zľavy

4. Prístup k atraktívnym a marketingovým materiálom

5. Podpora Help - OnLine

6. Činnosti profesionálny imidž

7. Krásny salón

8. Spolupráca s odbornou značkou

To sú len niektoré z výhod, ktoré môžete získať tým, že zapojenie do programu Salon Professional.

Ak máte akékoľvek otázky, obráťte sa na svojho obchodného partnera značky.

Vieme veľmi dobre, že skutočný úspech je situácia, v ktorej obe strany majú pocit, že sú na víťaznej pozícii.

Program Salon Professional je najlepším dôkazom.

Len vo výnimočných kaderníckych salónoch sa pracuje so značkou SENS.US.

Súvisiace články

Školenie Global Fashion Academy Bratislava 31.05.2023

Zobraziť viac

Global Fashion Academy

Zobraziť viac

MC2 FAST Color - ZAFARBENÉ ZA 10. minút

Zobraziť viac

ELITTE SALON by Sens.Us

Zobraziť viac
Nakúp ešte za 100,00 € a dopravu máš ZADARMO.