Sens.Us ALISA. DOKONALE ROVNÉ, alebo KUČERAVÉ VLASY AŽ NA 90 DNÍ. Ako?

Chcem rovné vlasy. Chcem kučeravé vlasy. Chcem prirodzene rovné vlasy. Dá sa to dosiahnúť? ÁNO. So Sens.Us ALISA.

Nová rada vyrovnávacích výrobkov od Sens.ùs Alisa je obohatená o diamantový prach, jednu z najvzácnejších látok na svete. Diamanty sa používajú v najmodernejšej kozmetike pre svoju fyzickú štruktúru. Mikrokryštály v produktoch Alisa zosilňujú lom svetla a vytvárajú výnimočne jasný a brilantný efekt.
Luxus, ktorý si vlasy zaslúžia!
Sens.ùs je partnerom číslo jeden tých najpozornejších a najnáročnejších vlasových stylistov.

1.KIT - a 5 úžasných služieb
ÚČINOK PROTI KREPOVATOSTI / VLHKOSTI
- SKROTENIE / ZNÍŽENIE OBJEMU
- PRIRODZENE ROVNÉ
PERFEKTNE ROVNÉ
- ŠPECIÁLNA SLUŽBA - DIAMOND BLOW DRY  /diamantovo  
  vyfúkané /


Systém ALISA vám ponúka štyri nové spôsoby liečby, ktoré pomôžu vylepšiť vaše služby, zvýšiť predaj, rozšíriť váš imidž a rozšíriť vaše profesionálne schopnosti:
ALISA je dokonalý nástroj, ktorý len niekoľkými ľahkými krokmi a zmesou organických kyselín podporuje profesionálne krotenie a narovnávanie vášho salónu. ALISA, bola vytvorená pre profesionálnych stylistov. Poskytovať jedinečné služby. Komunikácia s vašou klientkou je nevyhnutnou súčasťou liečebného procesu, pretože vám umožňuje pochopiť jej očakávania a odporučiť najvhodnejšiu službu ALISA.
Alisa je pre každého, kto chce rovné, ale prirodzene ľahké a skákacie vlasy. Umožní vám vytvoriť rovný vzhľad, dodať objem korienkom alebo len vlasy vyfúknuť s trochou pomoci kefy alebo žehličky na vlasy na koncoch, vďaka čomu budú vlasy ľahké a rozpustené. Je ideálny pre každého, kto chce za krátky čas prirodzene vyzerajúce rovné vlasy.

Účinok trvá viac ako 90 dní.

Dáva vám maximálnu kontrolu nad vlasmi a je pre každého, kto miluje poker rovné a dobre definované zámky. Vytvára hladký efekt „žehličky na vlasy“ len sušením rukou a je ideálny pre klientov, ktorí chcú doma rýchle a ľahko upraviteľné vlasy. Účinok trvá viac ako 90 dní. 1 Zlepšite každodennú úpravu vlasov Zmeňte ich štruktúru Ak je to potrebné, opravte ich štruktúru. Zvýšte ich lesk. Chráňte ich pred vlhkosťou ANTI-FRIZZ / VODEODOLNÝ ÚČINOK. Uľahčuje zvládnutie nežiaduceho skrepovatenia v rovných, vlnitých, alebo kučeravých vlasov a vydrží až 70 dní. Nemení alebo obmedzuje prirodzený pohyb vlnitých alebo kučeravých vlasov, ale zaisťuje, že štýl vydrží dlhšie. Odporúča sa pre každého, kto chce lepšie upraviteľné vlasy. Je to najrýchlejšia zo služieb a je možné ju vykonať súčasne s farbením.

SKROTENIE / ZNÍŽENIE OBJEMU Bol navrhnutý tak, aby zlepšil prirodzený pohyb vlasov a zároveň jemne krotil tvar vĺn alebo kučier, aby boli lepšie zvládnuteľné až 70 dní. Je ideálny pre každého, kto chce bezproblémový spôsob striedania priameho vzhľadu so zvlneným vzhľadom. Táto rýchla služba je kompatibilná s farbením a je možné ju vykonať v ten istý deň.

S DIAMOND BLOW DRY Je expresná stylingová služba, ktorá iba pomocou niekoľkých jednoduchých krokov udržuje vlasy dlhšie vyzerajúce krásne a na danom mieste. Jeho jemný filmotvorný účinok zanecháva vlasy lesklé a jemné. Trvá až dva týždne a nemení prirodzený pohyb vlasov.

Súvisiace produkty

Sens.Us Alisa KIT

663,00 €
(552,50 € bez DPH )

Sens.Us Alisa Restore KIT

34,60 €
(28,83 € bez DPH )

Súvisiace články

Aminokyseliny menia našu pohodu aj vlasy.

Zobraziť viac

Sens.Us MIXABLEPLUS+ / Revolúcia v ošetrovaní vlasov

Zobraziť viac
Nakúp ešte za 100,00 € a dopravu máš ZADARMO.