ELITTE SALON by Sens.Us

Pridajte sa do skupiny ELITTE Salon ktoré spolupracujú s talianskou značkou SENS.US. Ide o program, ktorý umožňuje odlíšiť sa od ostatných salónov na trhu. V každej fáze s klientom poskytujeme podporu a hľadáme najlepšie riešenia.

Pridajte sa do skupiny ELITTE Salon ktoré spolupracujú s talianskou značkou SENS.US.

Ide o program, ktorý umožňuje odlíšiť sa od ostatných salónov na trhu. V každej fáze s klientom poskytujeme podporu a hľadáme najlepšie riešenia.

Pre partnerské salóny máme pripravenú širokú ponuku školení, nábytku, kaderníckych doplnkov, ale aj marketingovú podporu. Partnerské predajne tiež získavajú špeciálne zľavy a prístup k atraktívnym propagačným akciám.

Salón ELITTE je určujúcim prvkom profesionality vo všetkých smeroch. Kľúčom k vášmu úspechu je neustály rozvoj, preto sme pre partnerské salóny pripravili aj jedinečnú ponuku školení, v rámci ktorých môžete rozvíjať a obohacovať svoje kadernícke a obchodné zručnosti.

Chcete ponúkať tie najkvalitnejšie kadernícke služby?
Pripojiť sa k skupine odborníkov?
Je pre vás najdôležitejšia spokojnosť zákazníka?

Prečo sa oplatí pridať
do skupiny salónov ELITTE?
- jedinečné zľavy a akcie
- podpora pri obchodnom rozvoji salónu
- marketingová podpora
- možnosť zdokonaľovania kaderníckych zručností
  a účasť na výnimočných zájazdoch
- možnosť budovania profesionála,
  atraktívny obraz salónu pre zákazníkov

Jedinečnosť značky SENS.US vytvárajú nielen spoľahlivé, profesionálne a bezpečné produkty, ale predovšetkým úžasní ľudia, ktorí ich používajú pri svojej každodennej práci. Spoločne vytvárame nebývalú atmosféru jedinečných miest, kde sa našim klientom plnia sny o krásnych a zdravých vlasoch.

Prevádzkujete kadernícky salón? Pomôžeme vám rozvíjať a zlepšovať vaše zručnosti. Nechajte sa viesť značkou SENS.US. Zavolajte na 0915 88 13 13 alebo nám napíšte salon@salons.sk

Súvisiace články

Školenie Global Fashion Academy Bratislava 31.05.2023

Zobraziť viac

Global Fashion Academy

Zobraziť viac

MC2 FAST Color - ZAFARBENÉ ZA 10. minút

Zobraziť viac
Nakúp ešte za 100,00 € a dopravu máš ZADARMO.