Alisa Glow - Lesk na 3 týždne

Ako dosiahnuť perfektný lesk? A ako dlho vydrží?
Tak na toto vám odpovie nasledujúci blog.

Služba laminovania Alisa zanecháva vlasy lesklé a lesklé a zároveň ich chráni pred vonkajšími vplyvmi. Efekt laminácie vydrží 6-8 umytí (10-12 šampónov). V prípade potreby je možné ošetrenie lamináciou vykonať aj v ten istý deň ako farebenie vlasov.

ČO JE ( LAMINATION ) LAMINÁCIA ?
Laminácia je ošetrenie, ktoré zanecháva vlasy extrémne lesklé a lesklé, pričom štruktúra vlasov zostáva nezmenená, pokiaľ ide o farbu a tvar. 
Po službe Alisa Glow Lamination System budú vlasy výnimočne lesklé a hydratované.

AKO DLHO TRVÁ SLUŽBA LAMINÁCIE ?
Jednou z veľkých výhod služieb Alisa Glow Lamination System je okrem efektu vysokého lesku vlasov rýchlosť služby v salóne. V skutočnosti laminovanie trvá len o niečo dlhšie ako styling.

MÔŽEM ZÍSKAŤ LAMINAČNÝ SYSTÉM ALISA PRO A EXPRESNÉ OŠETRENIE V ROVNAKÝ DEŇ AKO TECHNICKÝ SERVIS ?
Služba laminovania je určená hlavne pre rovné alebo vlnité vlasy pomocou tepelného stylingového nástroja. Tepelná úprava v procese laminácie zanecháva vlasy rovné a lesklé. 
Posledným krokom je aplikácia Glow Drops, dokončenie služby. Ak je zámerom použiť difuzér pre kučeravý štýl, najlepšia služba Alisa, ktorú môžeme odporučiť, je služba proti krepovateniu vlasov.

PREČO NIE JE NUTNÉ POUŽÍVAŤ PRED SUŠENÍM GLOW DROPS ALE IBA RESTORE BUTTER ?
Glow Drops ako súčasť Home Lamination System (medzi šampónom a maskou) nie je potrebné aplikovať pri každom umývaní vlasov. Namiesto toho je možné ošetrenie systémom Home Lamination System vykonávať raz týždenne. Pre akékoľvek medziumývanie je postup údržby viac než dostatočný.

Aké produkty použiť ?
Alisa Glow Potion, Alisa Glow Drops a Alisa Restore Butter

 

 

Súvisiace články

Aminokyseliny menia našu pohodu aj vlasy.

Zobraziť viac

Sens.Us MIXABLEPLUS+ / Revolúcia v ošetrovaní vlasov

Zobraziť viac
Nakúp ešte za 100,00 € a dopravu máš ZADARMO.