BLOND. Čo s tým?

A ČO TÁTO BLONDÍNKA? Tipy a rady

Ako sa starať o blond vlasy doma:
1./ Vyberte si správne produkty starostlivosti: Vyberte si šampóny, kondicionéry a masky určené špeciálne pre blond vlasy.
Tieto produkty zvyčajne obsahujú zložky, ktoré pomáhajú spevniť a rozjasniť blond, pričom chránia pred zožltnutím a zmatnením farby.

2./ Vyhnite sa častému umývaniu: Šampónujte podľa potreby, ale vyhýbajte sa príliš častému umývaniu vlasov, pretože to môže viesť k vysušeniu a oslabeniu blond. Na udržanie sviežosti medzi umývaniami môžete použiť suchý šampón.

3./ Chráňte svoje vlasy pred škodlivými faktormi: Používajte prípravky s UV filtrom na ochranu vlasov pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia, ktoré môže spôsobiť vyblednutie a oslabenie blond farby.

4./ Používajte hĺbkové kondicionéry a masky: Pravidelne používajte kondicionéry a masky, ktoré obsahujú hydratačné a výživné zložky na udržanie zdravia a kondície blond vlasov. Obzvlášť dôležité sú produkty, ktoré obsahujú bielkoviny, vitamíny a rastlinné oleje.

5./ Vyhnite sa nadmernému používaniu horúcich stylingových nástrojov: Časté používanie žehličiek, kulmy a fénov môže blond vlasy vysušiť a poškodiť. Tieto nástroje používajte s mierou a pred stylingom vždy používajte prípravky na ochranu pred teplom.

6./ Použite studené opláchnutie: Po každom umytí si vlasy opláchnite studenou vodou. To pomáha uzavrieť vlasové kutikuly, vďaka čomu sú lesklejšie a menej náchylné na poškodenie.

7./ Vyhnite sa agresívnym chemickým úpravám: Obmedzte používanie agresívnych chemických úprav ako trvalá alebo odfarbovanie, ktoré môžu oslabiť štruktúru vlasov a zvýšiť riziko poškodenia blond farby.

Súvisiace produkty

Sens.Us Illumyna Repair Mask 250ml

16,00 €
(13,33 € bez DPH )

Súvisiace články

Aminokyseliny menia našu pohodu aj vlasy.

Zobraziť viac

Sens.Us MIXABLEPLUS+ / Revolúcia v ošetrovaní vlasov

Zobraziť viac
Nakúp ešte za 100,00 € a dopravu máš ZADARMO.